تفاوت اصلی روش طراحی این نرم افزارهاست؛ بدیهی است هرچه زمان میگذرد، امکانات و ویژگیهای در دسترس انسان دستخوش تغییرات اساسی میشود. نرم افزارها هم از این قائده مستثنی نیستند و با گسترش اینترنت، آنها هم دچار تغییرات اسیاسی بسیاری میشوند. تا قبل از ظهور اینترنت و وابسته شدن انسانها به آن، نرم افزارهایی که روی کامپیوترهای قدیمی کار میکردند به نوعی مستقل و بدون ارتباط با دیگر سیستمها بودند؛ اما با پیشرفت اینترنت و پیدایش قابلیتهای بی نظیرش، احساس محدودیت ارتباط بین نرم افزارها پدید آمد و این شد که نرم افزارها به فضای وب پیوستند تا بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
جالب است بدانید:
"نرم افزار تحت وب هیچ گونه وابستگی به مکان و سیستم عامل ندارد"
همین موضوع زمینه ساز تولید نرم افزارهای تحت وب شد که بزرگ ترین مزیت آن نیاز نداشتن به نصب در سیستم عامل لوکال (Local) بوده و تنها نیازمند یک مرورگر ساده مثل کروم، فایرفاکس و... است. نرم افزار Gmail را تصور کنید که برای بررسی ایمیلها ساخته شده است، برای استفاده از این نرم افزار تحت وب، هیچ نیازی به نصب نرم افزاری بر روی هیچ سیستم عاملی ندارید و تنها به یک موبایل هوشمند، تبلت، کامپیوتر یا هر وسیله دیگری که دسترسی به مرورگر اینترنت داشته باشد دارید. در نهایت میتوان گفت که نرم افزار تحت وب هیچ گونه وابستگی به سیستم عامل ندارد و از هرکجای این کره خاکی قابل دسترس است.
نرم افزار مالی تحت وب نیز به همین رویه عمل میکند؛ قبلا نرم افزارهای مالی و اداری صرفا از طریق نصب روی کامپیوتر و به صورت لوکال کار میکردند؛ اما پس از گذشت زمان مدل طراحی و توسعه نرم افزار مالی هم تغییر کرد و نرم افزار های مالی تحت وب به وجود آمد. نرم افزار مالی تحت وب با استفاده از یک پایگاه داده (Data Server)، امکان بازخوانی اطلاعات برای تمامی کاربران را فراهم میسازد. به همین دلیل همه عملیات و تراکنشهای مالی در یک جا قرار میگیرند و همین موضوع موجب حذف پراکندگی و تکرار اطلاعات میشود. با وجود این پایگاه داده ثابت، پشتیبان گیری از نرم افزار مالی تحت وب هم به آسانی انجام خواهد شد.
شاید بپرسید که با وجود اخاذان و باجگیران فضای اینترنت آیا میتوان به امنیت نرم افزارهای تحت وب اطمینان کرد؟ در این صورت باید گفت که امنیت سیستم عامل سرورها، به مراتب بیشتر و قدرتمندتر از سیستم عاملهای لوکال است. امروزه حجم زیادی از اطلاعات (مانند: ایمیل، اینترنت بانک، شبکههای اجتماعی، انواع پروژههای ملی و جهانی و غیره) در اینترنت وجود دارد و روز به روز به حجم آن اضافه میشود. به لطف سیستم عاملهای مدرن و فریمورکهای توسعه (Framework)، میتوان اطمینان داشت که امنیت این نوع سیستمها در سطح بسیار بالایی قرار دارد. و جای هیچ گونه نگرانی در این زمینه نیست. پس با خیال راحت از نرم افزار حسابداری تحت وب استفاده کنید. با مرور تمام دلایلی که ذکر شد، قطعا به اهمیت استفاده از نرم افزارهای مالی تحت وب پی بردهاید. اگر اهمیت زیادی برای اطلاعات خود قائل هستید، پیشنهاد ما به شما این است که هرچه زودتر به فکر مهاجرت به آخرین نسل نرم افزارهای مالی یکپارچه باشید.
امنیت و پشتیبان گیری
دسترسی راحت
کاربران نامحدود
یکپارچگی و به روزرسانی
1
2
3
4